BEYİN PLANLAMA ve PSİŞİK SAVAŞ






önsöz
BÖYLE ŞEYLER BİLİNİYOR.Ms.Dorothy Bırdıck Vantage Pres ,Laz.516 West 34 The Street New york,New york 10001

15 BN 533-05167-3(Copyrıght(98-2-by Dorothy Burdıck )

(gerçekte basım dışı)

Beynin manyetik dalgalarının şifrelerini çözerek, uzak bir mesafeden düşüncelerinin okunması İleri Araştırma Projeleri Ajansı'nın ve Savunma Bakanlığı'nın, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir projesi idi. Bir çok eğitim ve araştırma kuruluşları ile hükümet, fonları ile bu araştırmaya katkıda bulundu.

Yayınlanmış bilgiler göstermektedir ki, DARPA bilim adamları, beyin dalgalarının yorumu yoluyla özgün düşünce örneklerini tanımlamayı öğrendiler. Bu örnekler %90 'a kadar hassasiyetle bir kişinin ;1) şaşırmış veya tereddütlü, 2) kararlı, 3) dikkat ediyor, 4)renkleri veya örnekleri tetkik ediyor, 5)yorgunluk veya can sıkıntısı nedenıyle zihin yoğunlaşmasını kaybetmiş olduğunun anlaşıldığını gösteren örneklerdir.

Düşünce işlemleri yapay zeka vasıtasıyla bilgisayara bağlandı.Yüz milyon işlemi bir saniyede yapan, otokorelasyonla yapan Cray, problem çözme ve insan etkilerini taklit eden bilgisayarla biyo-medikal deneyler yürütebilmek için özel olarak tasarlanmıştır. Bir veri elementinin bunun hafızasına girmesi ve çıkması için yalnızca bir saniyenin 50 milyarda biri kadarlık bir zaman almaktadır.

Psikolojik mülakat teknikleri kullanma. Zeki bir insana ,o insan gerçekte bir bilgisayarla diyalog yürütürken ,onu kendisinin başka bir insanla konuştuğuna inandıracak programlara ulaştım.

Uygun biçimde proglamlanırsa bilgisayarlar önceki işlere ve tecrübelere dayanan kararlar verme, gözlenen davranışları tahmin etme, konuşma, kalıpları ve düşüncenin hususiyetlerini içeren kapasiteye sahip olurlar. Bilgisayarlar aynı zamanda

bir çok tipteki işareti şifrelere ,seslere, müziğe ve videoya çevirebilir. Makinalara "görüntü kalıbı tanıma "olarak adlandırılan karar verme işlemini öğretmek için N.B.S.A:I.L. de Russel Kirsch tarafından 20 yıl harcandı. İyi proglamlanmış bir makine ayrı renklerden oluşmuş bir görüntüye beyin dalgaları gibi bakabilir ve bunlarla ilgili bir karar verebilir.

Bilgisayar programlama ve beyın planlamanın evliliği yayınlandı.

İnsan beyninin fonksiyonlarının haritalanmasını başarmak yalnızca bilgisayarın kendisinin icadı ile başarılabilen inanılmaz ölçüde karmaşık bir iştir.Yüksek sesle söylensin veya söylenmesin "hayır"kelimesi ve evet kelimesi ile birleşen nöral hareketliliğin tanımlanabilmesi için beyindeki nöral mesajların nakli üzerine büyük bilgisayarlarla ve dalga ortalamasıyla ile yeterli çalışmaların yapıldığı bilinmektedir. Beynin konuşma merkezinin, yani konuşma ile ilgili nöral hareketliliği hazırlayan alandır. Dilin ,dişlerin ve konuşmada kullanılan kasların hareketleri bu iki kelime için çok farklıdır. Bu iki kelimeyi oluşturmak için çıkan sinir sinyallerinin kalıpları da birbirine benzemez. Kalıplar; kelimeler seslendirilme seviyelerine ulaşmadan çok önce şekillenirler, ve bunlar bir bilgisayarla ,konuşmadan önce ,okunabilir ve yorumlanabilirler. Kalıp tanıyan bilgisayarlar birbiriyle tamamen ilgisi olmayan konudaki cevabı bile okuyabilir veya eğer düşünce konuşulmayan kelimelerin içine konulmuşsa özel olarak o kişinin zihnini okuyabilir.

Konuşma , nöronlar arasında hareket eden elektrik sinyalleri yaratan bir motor hareketliliğidir. Önceki teknoloji ile okunan sinyali bin kere büyütürken çevreden karışan parazitleri hemen hemen tamamen temizleyen ,bir süper iletken kuvantum girişim cihazı (SQVID)kullanılarak bu zayıf sinyaller bir bilgisayarla okunabilirler. Aklı okumak için, dalga çözümleyicisi, bir prizmanın ışık huzmesinden renkleri ayırmasına benzer bir biçimde, beynin karmaşık titreşimleri ile ilgilenmelidir. Bu karmaşık dalganın bileşenleri, değişik frekanslara akortlanan elektronik devreler tarafından tecrit edilirler. İstatistiki ortalamalar inceleme altındaki akıllardan alınan bir çok ölçümlerden belirlenir. Bu bilgilerden onun değişik yönleri ve uygun manevraların bir listesi tespit edilebilir ve planlama yapılır. Taktiklerin, bu frekans çözümlemeleri anında bilinebilir ve insanların düşünebileceğinden daha hızlı bir şekilde ,bilgisayarlarla değerlendirilebilir.

Uzay araçları için optik ve elektronik alt sistemler ve yapay zeka 1955den beri gelişme halindedir. Uzaktan herhangi bir fiziksel temas olmadan hayvanların üzerinde kullanmak için karmaşık biyo-medikal algılayıcılar geliştirildi. Aynı donatı çevresel faktörlerin hayvanların duyu organları üzerindeki etkilerini araştırmak için kullanıldı. Laser, beyin sinyallerini toplamak ve bunu sese, renge, hatta müziğe çevirmek için bio-medikal gösterilerde kullanıldı. Mevcut laser teknolojısı ile dünya üzerindeki iki nokta arasında video ile ve uydu aracılığıyla sözel ve işitsel iletişim mümkündür.

Bir manyetik alan yayan insan başı bir hedeftir. Farz edin ki, optikle bir çok defa büyüten süper duyarlı bir algılayıcı ile uzaktan bunun üzerine toplanılma ve kilitlenilme yeteneği bulunsun. Başa yöneltilen ışının cinsine bağlı olarak kişinin emareleri ve duyguları değişebilir. Akustik ve ultrosonik radyo dalgaları ile,orta kulağın ince duvarı arasından şahdamarı ve hypothalamusa kolayca ulaşılır. Bu alana gelen uyartıcılar vücut basıncını ve vucut ısısını yükseltebilir ve azaltabilir.

Anatominin diğer kısımlarındaki duyumlar, hangi beyin sinyalinin üzerine etki ettiğine bağlı olarak ,diatermi ile neden olunan duyumların benzeridir. Kişi uyuşukluk, ağrı, zevk, adale silkmesi, kasılma,sempatik ve parasempatik sinir sisteminin uyartılmasına maruz kalabilen,bir alettir.

Biliniyor ki, düşünceler ,mikrodalgalarla sinir sistemi aracılığıyla akla pulslanabiliyor. Bunun işitme sinirleri ile yapacağı bir şey yoktur. Kendi kendilerini bu işleme maruz bırakan bilim adamları geçici hafıza kaybı ve düşünme işlemlerinde bozuklukları rapor ediyorlar. Anlaşılması güç bir haberleşme metodu olan Laser alıcının yanında bulunan kişilerce duyulmayan mesajların verilmesinde kullanılmaktadır.

Fiziksel uyartmayla birlikte aynı anda alınan sözlü mesajlara bağlı olarak bilinen bütün günlük psikolojik kalıplara karışma yolu ile, insan düşüncesini ve davranışını şekillendirmek ,değiştirmek, yönlendirmek ve kontrol etmek için psikolojik tekniklerle birleşen bu teknolojik gelişme, güçlü araçlar haline gelir. Buna ilave olarak sözlü mesajlar ,uyku sırasında veya uyanıkken şuuraltı seviyesinde verilebilir ki, şahıs bunları aldığının veya kendi rüyasının bundan etkilendiğinin farkına varamaz. Kelimeler duygusal tetiklerdir. Kişinin duygusal tetikleri analiz edildiği zaman ,o kişi, düşüncelerinin ve hareketlerinin diğer kişiler tarafından kontrol edileceği bir konuma konulmuş demektir. Bu akıl kontrolüdür.

En azından son dört yıldır, şuurlu ve şuursuz hayatımın her dakikası fen teknolojisinin debdebesini kullanan araştırıcılar tarafından istila edildi. Son zamanlarda "Bugünün şovu" programında William Colby, CIA'nın kendi istediği yolda çalıştırmak için ,Brejnev'in aklını okuyacak bir cihaz araştırdığını yazdı. Ben iddia ediyorum ki, onlar yalnızca araştırma halinde değiller,bu cihazı çalıştırdılar bile.

İnsanlar bana soruyor: "Bu sesler ne söylüyor ?"

Onlar "biz senin arkadaşın olmak istiyoruz" diyorlar.

Beyin yıkanmasındaki gibi ,sorunu karmakarışık hale getirirler ve gerçek anlaşılması güç bir hale gelir. Sahtelik(yapmacıklık)akla uygun hale gelir.

Doktrinsizleştirme teknikleri hipnozda kullanılan bazı teknikleri andırmaktadır. Aynı monoton cümleleri tekrarlayarak , bunlar hipnoz gibi uyku getirici etkiye sahiptir. "Ne yaptığınız size bağlıdır" Kendinize inanmak zorundasınız. Bu söz sizin ne istediğinizi bildiğinizden veya kendi görüşünüze güvenebileceğinizden emin olmayacağınız zamana kadar tekrarlanır.

Pavlov şartlı refleksin her uyartılma için çalışabileceğini söylemiştir. Beyin yıkamada beyin bozulması hasıl olur. Akla hasar, ilaçlar, hipnotizma ve diğer yollarla yapılır ki, gerçekten olmuş şeylerin hafızası yok edilebilir ve asla olmamış şeylerin yeni bir hafızası yerleştirilebilir. Bir şuuraltı yöntemde uyku ile karışarak sesler eski hafızaları canlandırabilir ve REM uykusunu sesli öneriler ile etkileyebilir. Bunlar titremelere kramplara bağırsak yolunda ve cidarında tahrişe ve cinsi uyarılmaya sebep vererek ,normal uyku kalıplarıyla karışırlar. Kişi ağrının rahatsızlığın, kabusların, sayılamayacak kadar çok fiziksel belirtinin, yorgunluğun ve deprasyonun tümünün farkındadır. Diğer zamanlarda bu kişi sıkıntının azalacağı konusunda büyük bir umutsuzluk içindedir. Beyin yıkamada olduğu gibi, sesler, kişiye ihtiyaç duyduğunu herhangi bir yolla hissettirerek, kişisel tatmin duygusunu yerleştirmeye çalışırlar. Mesaj fiziksel bir takviye ile birleştirilir. "Biz kendini iyi hissetmeni istiyoruz" Onlar belirsizlik konusunda uzmandırlar. Siz daima aşağı inmekte olan, yukarıdaki bir şey durumundasınız.

"Dorothy biz seninle ne yapacağımızı bilmiyoruz" Bu reddetme; isyan , ve inatçılık hallerinden sonra gelir. Buna güzel bir nükte

veya hiçte hoş olmayan sözler ve fiziksel emareler eşlik edebilir.

Başlangıçta zihni ve çevresel haller haricinde kişi, hapsedilmemesine rağmen kendisini korkunç derecede yorgun ve yıpranmış hisseder. POWS bunu otomatik işleyen birşey veya bir şaşkınlık durumu olarak tanımlar. Sesler, arzulanan cevapları kelimeler içinde ima eden, manalı sorulardır. Onlar sizi sindirmek için bu sorularla tehdit ve suçlama barajlarını karşılıklı değiştirirler. Ne kadar çok yorgunsanız o kadar çok altüst olursunuz. Onlar, sosyal durum, cinsellik, evlilik ve aile ilişkileri ve kendini hissetme'yi de içeren duygusal alanlarda da ruhu karıştırırlar. Her hangi bir incinme olacaktır, ve tüm zamanlarda, hem fiziksel ve hem de zihni yorgunluklar(bitkinlikler), onlar için çalışıyor. Kişi ne kadar duyarlı ve mantıklı ise, onlar o kadar yaralayıcı olurlar. Doktrinsizleştirmeyi yapan başbelaları, özellikle diğer tarafın argumanındaki mevcut noktaları gören kararsız düşünceli,çok zeki fakat eğitimsiz kişilerdir.

Kurban, düşüncesinin gönderildiğini hissedir. Beyin yıkayıcı, her insanın hayatta takip ettiği normal yolla müdahele bir corti covis ceral psikiyatrist olarak adlandırıldı. Böyle bir ses, kişiye tamamen yeni bir yönde gidecek, yeni bir rota gösterir veya telkin eder. Bilinen duygusal cevaplarlada ve onun farkında olduğu ve bastırılan cevaplarla ve onun farkında olduğu ve bastırılan cevaplar arasında ihtilaflar doğar. Hiç kimse kendi şuursuz aklında neler olduğunu gerçekten bilmez ve anlamaz. Beyin yıkayıcı ses böyle ihtilafları artırmak için ve bu cevapları manüple etmek için eğitilir.

Suçluluk duygusu uyandırmak için büyük gayret sarfedilir. Bir başarı veya tedbir ölçüsünü karşılamak için başarısızlıklar, suçluluk uyartıcıları olarak sıkça kullanılırlar. Normal başarısızlıkları ortaya çıkarmak ve bunun avantajını kişiyi suçluluk komplesine sokmakta kullanmak için kararlı çabalar sarfedilir. Suçun nasıl oluştuğu önemli değil, bu ses doktrinsizleştirmecesinin amaçları için gereklidir.

Beyin yıkayıcı ses sürekli olarak kişinin aklına şüphe tohumları ekmek için gayret sarfeder. Böyle saldırıya uğrayan bireyin inancının kuvvetine bakılmaksızın, zihinde şüphe bulutları oluşmaya başladığı anda, bu gerilimi başlatır. Gerilim korkuyla ilgilidir, suç da korku yaratır.

Onlar bana "Ne yapmak istersin?" diye sordular. Benim cevabım "Yaşamak istiyorum" idi. Korkunun kendisi hayatta kalmanın ve güvenlik için tatmin edilmeyen ihtiyacın açıklamasıdır. İlk reaksiyonlar sinirlilik, vesvese ve depresyondur. Bunlar zeka ile hissedilenden daha fazla, güvenlik ve kendini koruma ihtiyacı meydana getirir.

İyi ki, benim için gerçekten kontrol edilen bir çevrede bunlardan hiçbirisi olmadı ancak bütün şeylerin içinde benim mahremiyetim gitti ve ben insani ilişkilerden tecrit edildim çünkü hiç kimse bana inanamadı. Duyduğum seslerin benim şuuraltımın icat ettiği bir şeyden başka bir şey olmadığını söylediler. Kronik yorgunluğu da içine alan ve suni olarak oluşturulan baskıların bir sonucu olrarak, ben tekrarlanan telkinlerle mücadele etmek için gerekli güçten mahrum kaldım ve kendi düşüncelerimden ve inançlarımdan şüphe etmeye başladım.

Bu durumda farzedin ki bazı fikirler şuuraltı düzeyde telkin ediliyor. Ki bu fikirler süpermarket teyplerinde hırsızlığı önlemek için kullanılan olumlu telkinler gibi olmayan fakat imajı zayıflatan, güveni azaltan, hem fiziksel ve hemde zihni olarak tipik olmayan davranışlara yol açacak yıkıcı(davranışsal) fikirlerdir. Telkinler kişi için sembolik bir önem deruhte ederler. Farzedinki akla, vücuda ve sinir sistemine saldırılar bir hafta içinde yirmidört saat, yedigün boyunca süreklidir. Bu durumda kişi bir fantazi ve sahte inançlar krallığında yaşar. Beyin yıkayıcı seslerin ve Uzay Çağı Araçları Teknolojisinin ellerinde herhangi bir insan yumuşak huylu olur.

Bir hapishane kampında bir insan dinlememeye karar verebilir. Diğer mahkumlar vardır. Sizin kendi evinizdeki veya çevredeki bir lazer alıcı istasyonu olan bir kişi zorunlu olarak dinlemeye ve mümkün olduğu kadar normal hareket etmeye, işlerini yapmaya, araba kullanmaya ve rutin şeyler yapmaya mecburdur. Hapsedilme gerçektir, fakat görülmez.

Akla saldırı araçları telkini, alayı, yorulmayı, korkuyu, aldatmayı ve manipülasyonu ihtiva eder. Beyin yıkamada olduğu gibi, ses bazen alıcının kabul ettiği düşüncelerle ve ideallerle başlar. Bu sinsi işlemde gerilimden kurtulmanın tek yolu kahkaha atmak veya uyku hapları ve alkol gibi uyuşturuculardır. Alıcı kendisinin korkuya, belirsizliğe, yıldırılmaya ve gözü korkutulmaya, ve cinsel hayatta, tuvalette ve sosyal ilişkilerindeki mahremiyetinin ihlal edilmesine maruz kaldığını unutur.

Bütün bu şeyler, yönetimin psikiyatristleri ve psikologlarınca bilinen şeylerdir. Sorgulanan yönetim A.B.D yönetimidir. Naklettiğim olaylar 1978 in bir mayıs hafta sonunda başladı


DAVID MOREHOUSE'UN PSİŞİK CENKÇİ'SİNDEN ALINTILAR

St. Matin'in sayfa gerileri- GATRİ HAYAL I SAN 0-312-96413 -


sayfa 102

"...Sovyet programları, KGB yalanları, isimler, yüzler, yerler, CIA, Stanford Araştırma Enstitüsü... Bu programın 1974 den beri yaklaşık on beş senedir varolduğuna inanamam. Bu artık deneysel değildi. Mesih, onlar bunun işlediğini biliyorlar-onlar ispat ettiler ki; Standford'ta, bütün delil oradadır... İnsanın beyin dalgalarını ayırarak bulantıya, sersemliğe, baş dönmesine ve hatta ölüme neden olan ve Sovyetler Birliğinde imal edilen makinaların resimleri vardı. Uzaktan bakışın ve diğer yabancı enerji kaynaklarının mevcudiyetini keşfetmek için "enerji alarmları" nın şemaları vardı. Esas amacı diğer bir insanın beynine girmekve onu öldürmek olan "uzaktan akıl maniplatörleri" nin tanımları vardı.


sayfa 208

...Eğer onlar bu sessizliği korumak için bu kadar hazır idiyseler, kendi sırlarını kendileri için size vereceklerine inanır mısınız? Onların sizi öldürmelerinin veya yalnızca itibarınızı yok etmelerinin daha ne kadar süreceğini düşünüyorsunuz? Bu arada bu Allah'ın belası kabuslar nasıllar? "Siz büyük haber(veya zeka) makinasını işe almak istiyorsunuz..."

"...Biraz daha fazlasını mı istiyorsunuz? Karınız ve çocuklarınız nerede? Nasıl olsa onlar yaşamazlar?... Bu durumda Birleşik Devletler yönetimine bir yalancı daha ilave etmek istiyorsunuz. Evet (mahkemenin) döğüşken jürisinin oğlanları, kızları, Leydileri ve centilmenleri, bizim ellerimizde bir asıl çılgın var. Onu hiyanetten suçlu bulmanızı ve onun *** ***larını Leavenworth'da ölünceye kadar kilitlemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Hayır daha da iyisi, ona iyi akıl değiştirici ilaçlar verelim anne ve babasının oğullarını samanların arasında bebek maması yerken seyredebilecekleri bir hastahanede tutalım. "


sayfa 258

"Bir başka itfaiyeci arzetti: Ve siz başlıkların neler yazacaklarını biliyorsunuz; değil mi? Beş kişilik aile "Kaza Üretecinde" ölür...

W. ADAM MANDELBAUM'UN PSİŞİK SAVAŞ ALANI: ASKERİ-GİZLİ KOMPLEKS'İN BİR TARİHİ

(St. Martin'in Basımı ISBN: 0-312-20955-X)


sayfa 121

1997 Şükran günü zamanlarında Birleşik Devletler Senatosu alt komitesi öncesindeki bir tanıklıktan, bir uzman tanık şahitlik yaptı" mikrodalga ışık huzmeleri bir insanın kafasına yönlendirildiğinde, sesi yalknızca onun "duyacağı" şekilde, ses dalgaları ile modüle edilebilir. (Barker'in Şahitliği 11/97, Senato Altkomitesinde) Hemen hemen kırk yıl önce, Sovyetler fareleri mikrodalga ile zayıflatıyorlardı, ve şimdi, habersiz kişilere mikrodalga huzmeleri ile düşünce aşılamak için metodlarının mevcut olduğunu belirten tanıklıkları var. Eski Sovyet Rusyalılar böyle araştırmalarda ne kadar "ileri gitmişlerdi?"

Hiç yorum yok: