“HUKUK” İDAM EDİLİRKEN “İMTİYAZLI ZÜMRE” HÂLÂ ÖZGÜR!








Üstad Necip Fazıl'la başlayan Büyük Doğu fikir-sanat-aksiyon geleneğini, Üstad'ın sağlığında ondan aldığı izin ve istikametle geliştirerek, İBDA dünya görüşünü 55 eserle bütünleştiren mütefekkir-sanatçı Salih Mirzabeyoğlu'nun idamla yargılanmasına, İstanbul 6 no.lu DGM'de 14 Nisan 1999 Çarşamba günü saat 09.00'da başlandı. Türk hukuk sisteminde artık "vak'ayı âdiye" hâline gelen ve kimin neden dolayı bu cezayı hakettiği kamuoyunda büyük bir soru işareti olan "idamla yargılanma" talebi, fikir-sanat-hukuk-siyaset-iktisat-hikmet-dil-şiir- biyografi-roman-hikaye vb. çok çeşitli sahalarda yetkin eserlere imza atmış Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nu 11 yıldır “imtiyazlı zümre” adına “telegram işkencesi” altında tutuluyor.

11 yıl içerisinde gelişen süreç gösteriyor ki “hukuk”un da kendi yararlarına işlediği “imtiyazlı zümre” varlığını -toplumu yok etme pahasına- devam ettirmiştir. O gün Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nu “hukuk” adına hukuk’u çiğneyerek idam kararı verenler, bugün Ergenekon Terör Örgütü’nden tutuklananların avukatlığını yapan; "imtiyazlı zümre" savunucusu hâkim ‘Çetinbaş’ ve Müdür ‘Ertosun’ ve gibileri..

Gelinen nokta, “hukuk” adına hukuk’u katletmek değil, adaletin tesisinden bahseden “etkili ve yetkililer” bunu fiiliyatta göstermedikleri sürece, 1999’a kadar Müslüman halkı sömüren ihanet çemberinin içinde olduklarını tersinden göstermiş olmakla ve haliyle Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun şahsında insanlığa karşı işlenmiş “hukuk cinayeti”nin ortağı olarak bu lekeyi alınlarında taşıyacak ve her nerede görünürse tanınacak ve kazıyamayacaklardır.

Hiç yorum yok: