ŞEHİT NECDET YILDIRIM

Gazze'ye yardım konvoyunu götüren gemiye Terörist İsrail Devleti'nin saldırması sonucunda hayatını kaybeden 8 Türk'ün cenaze namazları Fatih Camii'nde kılındı.

Fatih Camii'nde kılınan öğle namazının ardından, İHH görevlisi olan Necdet Yıldırım Edirnekapı şehitliğinde toprağa verildi.

Yıldırım'ın cenazesinin arabaya konmasına izin vermeyen halk onu parmak uçlarında taşıyor. Fatih Fevzipaşa caddesi boyunca ilerleyen cenazelere çevre evlerden çiçek yağıyor.

ŞEHİTLERİMİZİ RABBİM MERHAMETİYLE MUKAFATLANDIRSIN ..




1 yorum:

muhammet dedi ki...

Şehidimiz Necdet Yıldırım 79 doğumlu olup yaklaşık 19 yıllık arkadaşımdır.Tabi Necdet kardeşimin şehadetinde çeşitli hikmetler var.Öncelikle çok yönlü bir şahıs.Cebinde ne kadar parası varsa muhakkak o para aynı zamanda sizindir.Şehit Çetin Hocamız gibi spora düşkündü.Amatör olarak 5 yıl kadar kıck box ve boxla ilgilendi.İsmi gibi gerçekten korkusuz bir kişiydi.Fatih,Şehremini İskender Ağa Camii'nden Sadrettin Hoca ve İdris Hocanın talebesidir.Şehidimiz Necdet Yıldırım hem çok inançlı ,hem çok mütevazi hemde çok sabırlı ve şükreden bir mümindi.Temiz ve sade giyinirdi.En ön plana çıkan özelliği kibirden nefret etmesi hareketlerinin sünnete uygun olup olmadığına dikkat eder ve sürekli kendi kendini kontrol ederdi.Onunla dünyevi bir konuyu görüşmeye çalışsanız muhakkak bir yolunu bulur sünnetten,kurandan örnekler verirdi.